انا يا جماعه باقولكوا فعلا ان الطريقه دى هى الصحيحه اللى كلنا بندور عليها وانا جربتها انهاردة على الفطار واهل البيت شكروا فيها اوى
هاسميها طريقه الشيف بوسى كات
ههههههههههههههههههههههههههه
اتفضلوا المقادير::::
1 كوب دقيق
1/2 كوب ماء
1/4 كوب زبدة او سمنه او زيت ( حسب الرغبه )
1/4 ملعقه متوسطه خل
2 بيضه
فانيليا
اتفضلوا الطريقه ::::
نضع الماء مع السمنه على النار حتى تغلى
نضع الدقيق مع التقليب السريع حتى تتكور العجينه ( متنسوش تهدوا النار بعد مانحط الدقيق )
ترفع العجينه بعد تكورها من على النار لتهدء
نضع البيض بيضه بيضه مع التقليب ( هى متعبه شويه فى التقليب بس هتعجبكوا فى الاخر )
نضع الخل والفانليا مع التقليب حتى يمتزج الخل مع الخليط
توضع فى قمع التشكيل وتحمريه فى زيت غزير على نار هادئه
يرفع من على النار حتى يبرد ويوضع فى الشربات ( يكون الشربات بارد والبلح كمان بارد علشان مش يطرى )
يوضع فى طبق التقديم ويرش عليه جوز هند
وبالهنا والشفا وادعولى